2011. szeptember 8., csütörtök

Kocka has szerűség (P90X, Insanity)

A mai nap itt tartok kocka has ügyben. Valami végre látszik. Messze még az az igazi, messziről kirívó, irigylésre méltó 6 kocka, de nem adom fel :)3 megjegyzés:

 1. Hali!

  Szerintem király vagy :D :D :D Remélem nekem is ekkora akaraterőm lesz és ilyen sikerem. Óriási grat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Kurva kíváncsi leszek arra a has edzésre.

  Figyu én nem vágom annyira ezt az Insanityt, amit te felírtál, hogy kardióként nyomodé n eleve csak azokat szedtem le.
  De, írd már le, hogy hogy van Insanity, Asylum... van-e benne súlyzó vagy ilyesmi....

  Vagy ami még fontos.

  Lehet, ha bejön a szar idő a futást reggeli cardioval fogom helyettesíteni...szted???

  Mi történt, hogy 180 és 210 nap után, mintha 30 nap alatt totál más lenne a mellizmod???

  Továbbá egy adag fehérje shake-t iszol az mit jelent, mert életemben nem gyúrtam, így fingom sincs :D

  VálaszTörlés
 2. Vélemények ezekről:
  http://betterbodyfatloss.com/files/p90x-insanity-hybrid.pdf
  http://betterbodyfatloss.com/files/p90x-p90xplus-insanity-hybrid.pdf

  VálaszTörlés
 3. Köszi, kitartás neked is!

  Insanity: az alap edzésben nincs súlyzós edzés, de van kiegészítésként hozzá egy upper body workout. Ezt konkrétan még nem csináltam egyszer sem, ezért nem tudok róla sokat mondani.

  Insanity: Asylum: ebben van egy Strength nevű edzés, ebben van súlyzó. Egy hétig csináltam ezt az edzésprogramot (a megadott edzésterv szerint), de hiányzott a különálló heti 3 súlyzós edzés. Ezért visszatértem a P90X Classic beosztására, de a keddi, csütörtöki és szombati edzéseket kicseréltem Insanity edzésekre. Nem az Asylumból, hanem az első Insanityből.

  Az elmúlt 3 héten nem is variáltam semmit, hétfő, szerda, péntek P90X Classic, kedd, csütörtök, szombat Insanity: Pure cardio.

  Rossz idő esetén reggelente én simán nyomnék egy Insanity: Pure cardiot, teljes erőbedobással ez egy nagyon jó kis edzés, rövid, de intenzív (38 perc).

  Fehérje: fontos a megfelelő mennyiségű fehérje bevitele, ha a fogyás a cél akkor amiatt, hogy lehetőleg minél több izom megmaradjon. Tehát ne abból fogyj. Az ideális mennyiség az 1,5-2 g testsúlykilogrammonként.

  Sima kajával nehéz ekkora mennyiséget bevinni, ezért jók a fehérje porok. Egy adag általában 20 g fehérjét tartalmaz, napi 2-3 adag tehát jó lenne belőle naponta. Sokféle van belőle, igyekszem összerakni egy bejegyzésbe, hogy eddig miket próbáltam (ezek szimplán folyékony táplálékok, semmi mágia).

  180 és 210 nap: nem tudom, a folyamatos fogyás és edzés folyamatos változást hoz.

  Ilyen mások által összerakott hybrideket nem próbáltam, egyelőre jóval egyszerűbb programokkal is haladok a cél felé, kitartás, türelem kell, és jönnek az eredmények. Persze
  a kaja sokkal fontosabb :) 60% kajálás, 40% edzés, de mindkettőben kitartás és türelem...

  Nagyon nem érdemes csapongani a különböző edzéstervek között szerintem.

  Has edzés: 3 hete már visszatértem a P90 Ab Ripper 200-ra. Külön has edzés csak ez, heti háromszor. A Pure cardioban viszont sok olyan mozdulat van, amiben dolgozik a has is.

  VálaszTörlés