2011. május 14., szombat

P90X eredmények 150. nap

Elérkezett a második kör második hónapjának vége, íme az eredmény:



Az első kép készítésekor 93 kg voltam, a most pedig a diétának és az edzésnek köszönhetően 80 kg vagyok.

6 megjegyzés:

  1. A diétán belül mire kell gondolni?
    A P90X+ t is el fogod majd kezdeni?

    Mikor fogsz tényleg igazi bejegyzést készíteni?

    Előre is köszi a válaszokat!

    Csáó

    VálaszTörlés
  2. Thundurrrr: nemsokára ténylegesen elkezdek blogolni a témában, igazából a halogatás mellett az is közrejátszott, hogy szerettem volna valódi személyes tapasztalatot szerezni az edzésekkel és a diétával kapcsolatban, mármint olyan tapasztalatot hogy mi működött nekem és hogyan, mi hátráltatott stb...

    Az elmúlt több mint fél év alatt elég sok tapasztalat gyűlt össze, úgyhogy nemsokára tényleg jön a gondolat/tapasztalat áradat.

    A P90X Plus-ból az Interval Plust szinte heti rendszerességgel csinálom, Cardio X és a Kenpo X helyett sokkal hatásosabbnak érzem.

    Nemsokára jön a P90X: MC2, tehát a Plus alapján már nem fogok teljes edzést csinálni.

    Az elmúlt 3-4 hónapban amúgy a P90X kardió edzéseit nem csinálom, a P90X Classic súlyzós edzéseit csinálom, a köztes napokon pedig a következő kardió edzések vannak variálva:
    - Insanity: Pure cardio
    - Insanity: Max Interval Circuit
    - Insanity: Max Interval Plyo
    - P90X Plus: Interval Plus

    Diéta: jönnek majd részletek, de nem követtem a P90X diétát, csak alapelvekben: magas fehérjebevitel, alacsony szénhidrát.

    VálaszTörlés
  3. Az amúgy biztos, hogy a diétát ha tartanám, már meglenne a kockahas, sajnos sok a félreevés, ráadásul egész hétvégén át (miután a kockahast elértem, a cél egy szép lassú felfele építkezés lehetőleg minél több izomból, persze elkerülhetetlen lesz a háj felszedés is, de mégis egy jobb alapra lesz pakolva...) de egyelőre a cél a kockahas, utána pedig természetesen más étrend a növekedés érdekében.

    VálaszTörlés
  4. Ez már király bejegyzés volt. Tetszett :D

    HA majd lesz időd leírod, hogy ténylegesen hogyan is edzel 1héten, hónapban?

    Köszi

    VálaszTörlés
  5. Thundurrrr: többek között erre is válaszoltam az alábbi bejegyzésben: http://p90xedzes.blogspot.com/2011/08/kerdesek-es-valaszok.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eloszor is udvozlok minden erdeklodot. Esn most tartok a p90x masodik hetnel. En az iden kezdtem marciusban a p90 programmal majd folytattam a p90 master series programmal jelenleg mar tobb mint 30kg jott le rolam (125>93). Ha valakit erdekelnek a reszlek szivesen segitek. En azert kezdtem az egyszerubb programokkal mert tul sulyos voltam. Elerherosegem: parajos.richard@gmail.com

      Törlés